EUROLEAGUE

Κορονοϊός: Το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο να μην επιτρέψει στη Μπασκόνια είσοδο στη χώρα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ενδεχόμενο να μην επιτρέψουν στη Μπασκόνια να μπει στη χώρα εξετάζουν οι Ισραηλινοί, λίγες μέρες πριν από το ματς των Βάσκων με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ο λόγος είναι φυσικά η εξάπλωση του κορονοϊού.

Την ώρα που ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, πρωθυπουργός του Ισραήλ, δηλώνει ότι οι παράγοντες της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έπρεπε να επιτρέψουν στο κοινό τους να παρακολουθήσει τη χθεσινή αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές , άνθρωποι της κυβέρνησης σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επιτραπεί στη Μπασκόνια η είσοδος στη χώρα για το ματς της επόμενης εβδομάδας (12/3 στις 21:05) στο Γιαντ Ελιάου.

Οι Βάσκοι έπαιξαν εντός έδρας με Βιλερμπάν, Ζάλγκιρις Κάουνας, Ερυθρό Αστέρα, συνέχισαν στο Μόναχο και αύριο θα υποδεχθούν την Άλμπα Βερολίνου, δεν ταξίδεψαν στην Ιταλία όπου το πρόβλημα της εξάπλωσης του ιού είναι μεγάλο, ωστόσο φαίνεται πως στο Ισραήλ αρχίζουν να σκέφτονται δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Προς το παρόν το ενδεχόμενο να μην επιτραπεί η είσοδος στη χώρα στη Μπασκόνια ακούγεται ως φήμη, σίγουρα όμως πρέπει να παρθεί μια απόφαση το συντομότερο δυνατό ώστε οι Βάσκοι να μη βρεθούν μπροστά σε μια άσχημη κατάσταση και σε μια μεγάλη ταλαιπωρία.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ