EUROLEAGUE

Κολλημένη... με το ντέρμπι η EuroLeague

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ένταση, το πάθος, η ενέργεια που ξεχειλίζει. Η EuroLeague παρουσίασε μία ξεχωριστή παραγωγή για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, εστιάζοντας στα συναισθήματα που φέρνει σε κόσμο και παίκτες η μονομαχία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό (VIDEO).

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ έχει μείνει... αξέχαστο στην EuroLeague. Η ένταση, η δύναμη και η συγκλονιστική εξέλιξη στη μονομαχία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό δημιούργησαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η EuroLeague για τους "αιώνιους".

Με συνεντεύξεις από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά κι αυτόν που είδε από την τηλεόραση το ντέρμπι. Η Διοργανώτρια Αρχή κατέγραψε τα συναισθήματα, τις εκφράσεις και τις αντιλήψεις που επικράτησαν πριν και μετά το τέλος του ντέρμπι, με τον Γιώργο Πρίντεζη να περιγράφει ίσως καλύτερα από τον καθένα την ψυχοσύνθεση του απλού κόσμου που περιμένει πως και πως αυτά τα παιχνίδια.

" Όλοι περιμένουν να έρθει η επόμενη μέρα, να πάνε στη δουλειά τους και να κάνουν πλάκα σε φίλους και συναδέλφους. Είναι δύο ώρες χαράς, δύο ώρες ευχάριστων συναισθημάτων το να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα", σημείωσε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να προσθέτει επ' αυτού πως " όλοι μιλάνε γι αυτό το παιχνίδι, το βλέπεις παντού. Στην καθημερινότητα, στα social media".

Οι εικόνες που μετέφερε η EuroLeague από το ΟΑΚΑ είναι χαρακτηριστικές του πάθους που ξεχειλίζει τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και στους φιλάθλους που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο. Όπως επισημαίνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης μάλιστα, το να μπαίνεις σε ένα γεμάτο γήπεδο με τα ντεσιμπέλ στα ύψη, εξιτάρει τους παίκτες: " Είναι ωραίο να βλέπεις γεμάτο το γήπεδο, να βλέπεις 18.000 άτομα να υποστηρίζουν τον αντίπαλο και να ξέρεις ότι εσύ κι άλλοι είκοσοι είστε εκεί, απέναντί τους. Νιώθεις τον ενθουσιασμό".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης σχολιάζει ότι " είναι το ντέρμπι της πόλης, όλοι θέλουν να κερδίσουν. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και να βγάλω από το μυαλό μου όλα τα υπόλοιπα. Είναι ωραίο το συναίσθημα να κερδίζεις, αλλά δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα", με τον Τζέιμς Γκιστ να βάζει το κερασάκι... στην τούρτα. Εξηγεί γιατί υπάρχει τόσο πάθος και γιατί οι παίκτες παλεύουν περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη:

" Θες να είσαι η ομάδα που θα κερδίσει, γιατί ξέρεις ότι αφορά όλη την πόλη. Νιώθεις την ενέργεια, ειδικά όταν λέει συνθήματα ο κόσμος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ