EUROLEAGUE

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος της EuroLeague ο Ταβάρες

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague παρουσίασε τους δέκα καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες της διοργάνωσης, με τον Έντι Ταβάρες να βρίσκεται στην κορυφή. Κυρίαρχοι οι ψηλοί στη λίστα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να... συλλέγει διακρίσεις, είτε μιλάμε για ομαδικές επιτυχίες είτε για ατομικές. Πέραν της κατάκτησης του "decima", πέραν της ανάδειξης του Λούκα Ντόντσιτς σε MVP (σε regular season και Final Four) και Rising Star της διοργάνωσης, ένας ακόμη παίκτης της ισπανικής ομάδας είδε το όνομά του να βρίσκεται στην κορυφή μιας λίστας. Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης.

Ο 26χρονος σέντερ, που έφτασε στο WiZink Center μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Όγκνιεν Κούζμιτς, είχε 6.5 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.5 τάπες ανά αγώνα στην EuroLeague, στην παρθενική του παρουσία σε αυτή. Η επιρροή του στο αμυντικό παιχνίδι της "Βασίλισσας" σχολιάστηκε πολλάκις στη διάρκεια της σεζόν με κολακευτικά λόγια από αντίπαλους προπονητές, αφού αποτέλεσε τον άνθρωπο των... ειδικών αποστολών κοντά στο καλάθι.

Το Top 10 που παρουσίασε η EuroLeague είναι γεμάτο από παίκτες που αγωνίζονται στο "4" και το "5", με τον Γιάνις Τίμα και τον Ντορέλ Ράιτ να είναι οι μοναδικοί που αγωνίζονται στην περιφέρεια (αν κι ο δεύτερος πέρασε αρκετά από τα λεπτά συμμετοχής του ως πάουερ φόργουορντ φέτος). Κατά τα λοιπά, δεύτερος βρέθηκε ο Άντονι Γκιλ, ενώ η Ζάλγκιρις, η Μπασκόνια και η Μπάμπεργκ είχαν από δύο εκπροσώπους.

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος της EuroLeague ο Ταβάρες
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ