EUROLEAGUE

Κάιλ Χάινς: "Να μην γίνει η Εφές ο Ολυμπιακός του '12"

Κάιλ Χάινς: "Να μην γίνει η Εφές ο Ολυμπιακός του '12"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Κάιλ Χάινς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τον θρίαμβο της ΤΣΣΚΑ επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σχολιάζοντας και τον τελικό απέναντι στην Εφές (AUDIO).

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κάιλ Χάινς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μιχάλη Στεφάνου, μετά τη νίκη των Ρώσων επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague, που φιλοξενείται στη Βιτόρια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανατροπή στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης: "Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το ματς, ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε με 14 πόντους διαφορά. Μείναμε κοντά στο σκορ στο κακό μας διάστημα. Μας βοήθησαν οι σπουδαίες εμφανίσεις των Σέρχι Ροντρίγκεθ και Νάντο Ντε Κολό. Στην άμυνα η προσπάθεια στο τέλος ήταν ομαδική. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στον τελικό. Νιώθω φοβερά που θα επιστρέψω σε έναν τελικό Ευρωλίγκας και θα διεκδικήσω το τέταρτο τρόπαιο της καριέρας μου στη διοργάνωση".

Για την Αναντολού Εφές: "Η Εφές είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος που παίζει εξαιρετικά. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο προλαβαίνουμε και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής".

Για το αν η Εφές του θυμίζει τον Ολυμπιακό του 2012: "Ελπίζω η Εφές να μην αποδειχτεί σαν τον Ολυμπιακό του 2012, γιατί αυτό δεν θα είναι καλό για εμάς. Λένε πολλοί ότι είναι μία ομάδα χωρίς εμπειρία, όμως παρόλο που η Εφές δεν έχει πολλές παρουσίες σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, οι παίκτες της έχουν. Νομίζω ότι μπορούν να διαχειριστούν την πίεση και να αποδώσουν καλά και στον τελικό".

Για τον τελικό της Ευρωλίγκας: "Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, αλλά έτσι είναι οι τελικοί στην Euroleague".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ