EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Θα παίξει ρόλο η εμπειρία του Ομπράντοβιτς"

Ίβκοβιτς: "Θα παίξει ρόλο η εμπειρία του Ομπράντοβιτς"
EUROKINISSI

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε τις προβλέψεις του για το Final Four και δεν έκρυψε πως θα ήθελε η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κατακτήσει το τρόπαιο της EuroLeague για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Το Βελιγράδι κινείται στους ρυθμούς του Final Four και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν δίστασε να πάρει θέση για τις τελευταίες και πιο καθοριστικές "μάχες" της EuroLeague της φετινής σεζόν, ενώ στάθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Πιστεύω πως σημαντικό ρόλο θα παίξει η εμπειρία. Ο κουμπάρος μου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία και υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε εκείνον και τους άλλους λόγω της γνώσης του. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω την συμπάθειά μου για την Φενέρμπαχτσε", δήλωσε ο "Ντούντα" στον Τύπο της πατρίδας του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυξημένο βαθμό δυσκολίας του ημιτελικού της Φενέρμπαχτσε με την Ζάλγκιρις.

"Είναι πιθανό η Φενέρμπαχτσε να έχει πιο δύσκολο έργο στον ημιτελικό από ό,τι στον τελικό. Δεν θα είναι έκπληξη η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να προκριθούν στον τελικό. Αυτό προβλέπω, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συμβεί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ