EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Το απλό μπάσκετ είναι και το δυσκολότερο"

Ιτούδης: "Το απλό μπάσκετ είναι και το δυσκολότερο"

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στο "απλοϊκό και απλό μπάσκετ" που έπαιξε η ΤΣΣΚΑ στη Βαρκελώνη μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ρωσικής ομάδας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν χρειάστηκε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της προκειμένου να φύγει με μία άνετη εκτός έδρας νίκη από τη Βαρκελώνη . Χρειάστηκε μόνο να "απλό μπάσκετ", όπως είπε και ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος της αναμέτρησης...

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): " Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Καταφέραμε να προκαλέσουμε 20 λάθη, θέλαμε να περιορίσουμε τη δημιουργία των σημαντικότερων παικτών τους, όπως ο Πέτερι Κόπονεν και ο Ταϊρίς Ράις. Καταφέραμε να κρατήσουμςε μία διαφορά ασφαλείας στη μεγαλύτερη διάρκεια και παρότι χάσαμε το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, παλέψαμε μέχρι τέλους και αξίζαμε τη νίκη. Ημασταν η καλύτερη ομάδα. Παίξαμε απλό και απλοϊκό μπάσκετ και κάποιες φορές αυτό είναι το δυσκολότερο, αλλά μοιάζει καλά στο γήπεδο".

Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): " Νομίζω ότι κερδίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτοί κέρδισαν το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο αλλά ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, έτσι όπως θέλαμε, με επιθετικότητα. Ξέρουμε ότι έχουν πολλούς παίκτες στους οποίους βασίζονται. Παίξαμε ομαδικά απόψε, δεν περιμέναμε κάτι ιδιαίτερο. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ