EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Συγχαρητήρια για την πρόκριση, τώρα το πλεονέκτημα έδρας"

Ιτούδης: "Συγχαρητήρια για την πρόκριση, τώρα το πλεονέκτημα έδρας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση και έθεσε στόχο το πλεονέκτημα έδρας. Αταμάν: "Κάναμε τέλειο πρώτο δεκάλεπτο, καταστροφικό το δεύτερο".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κερδίζει την Γαλατασαράι με 85-69.

Δημήτρης Ιτούδης (TΣΣΚΑ Μόσχας): "Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου τόσο για την νίκη, όσο και για την πρόκριση στα playoffs της EuroLeague. Έχουν απομείνει 5 παιχνίδια ακόμη και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Είχαμε μία υποτονική αρχή, ειδικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Αυτό συνέβη γιατί ήμασταν αρκετά άστοχοι και δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλάξαμε στρατηγική, βελτιωθήκαμε κυρίως στην επίθεση και ελέγξαμε το ματς μέχρι το τέλος".

Εργκίν Αταμάν (Γαλατάσαραϊ): "Κάναμε ένα τέλειο πρώτο δεκάλεπτο. Χαμηλώσαμε το τέμπο, πήγαμε σε σετ παιχνίδι και ήμασταν εξαιρετικοί, σε άμυνα και επίθεση. Όμως, στο δεύτερο δεκάλεπτο, κάναμε αρκετά χαζά λάθη που μας κόστισαν. Παλέψαμε στην συνέχεια, αλλά ήταν καταστροφικό για εμάς το κακό μας δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο δεχτήκαμε 33 πόντους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ