EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Σπουδαίοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού"

Ιτούδης: "Σπουδαίοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού"

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, αποθέωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (31/3, 21:45) αγώνα για την EuroLeague, τονίζοντας ότι περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. "Εχθρική ατμόσφαιρα" περιμένει ο Άαρον Τζάκσον.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (31/3, 21:45 Live Blog από το Sport24.gr και EuroLeague Greece) την ΤΣΣΚΑ, ξέροντας ότι με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια των "πράσινων" να κατακτήσουν την 4η θέση. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του.

" Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει καλό μομέντουμ τώρα τελευταία και παλεύει για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, οπότε το παιχνίδι είναι σημαντικό για αυτόν" ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, πριν συμπληρώσει πως " κι εμείς όμως θέλουμε τη νίκη. Είμαστε υγιείς, παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί".

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν παρέλειψε πάντως στην συνέχεια να αποθεώσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας: " Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στην έδρα του, οι φίλαθλοί του είναι σπουδαίοι και δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα".

Στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των "πράσινων" στάθηκε και ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ, Άαρον Τζάκσον, ο οποίος πάντως το έθεσε ελαφρώς διαφορετικά από τον προπονητή του: " Θα παίξουμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Πλησιάζει ο Απρίλιος, μπαίνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, οπότε αυτό το παιχνίδι είναι κρίσιμο για εμάς για να συνεχίσουμε να έχουμε ρυθμό και να παίζουμε με τον τρόπο που θέλουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ