EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Παίξαμε αστεία άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο"

Ιτούδης: "Παίξαμε αστεία άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης έμεινε ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του, αλλά στάθηκε και στους 34 πόντους δέχτηκε στην δεύτερη περίοδο.

Οι Δημήτρης Ιτούδης και Αίναρς Μπαγκάτσκις, μίλησαν για την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ρώσους να επικρατούν με 93-81.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, καθώς προηγηθήκαμε με 37-20. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δώσαμε αρκετά ελεύθερα καλάθια στη Μακάμπι, με αποτέλεσμα να σημειώσει 34 πόντους. Ήταν ξεκάθαρο πως παίξαμε αστεία άμυνα σε εκείνο το διάστημα. Όμως, αν δούμε γενικά το ματς, στην πρώτη, τρίτη και τέταρτη περίοδο παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω την κακή εικόνα μας στην δεύτερη περίοδο. Πρέπει να την κρατήσουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κυκλοφρήσαμε καλά την μπάλα, βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, αλλά οι καλοί μας σουτέρ, ο Βοροντσέβιτς, ο Φριντζόν, ο Ντε Κολό και Τεόντοσιτς, έχασαν αρκετά ελεύθερα σουτ. Ήμασταν εξαιρετικοί στα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς πήραμε 18 και είχαμε αρκετές δεύτερος επιθέσεις. Κρατάμε την νίκη, δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να σταθούμε στα λάθη μας".

Αίναρς Μπαγκάτσκις (Μακάμπι Τελ Αβίβ): "Πριν το ματς μας απασχολούσε το πως θα παίξουμε, γιατί ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και από τις καλύτερες στην επίθεση. Δώσαμε 5 ματς σε 9 μέρες και δεν είχαμε ξεκουραστεί. Παίξαμε χωρίς τον Γκάουντλοκ και μας έλειψε, ενώ αγωνιστήκαμε και με απουσίες. Τόνισα στους παίκτες μου να μην είναι καθόλου διστακτικοί, αλλά έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Μας δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα η αδυναμία μας στα ριμπάουντ. Τους δώσαμε 18 επιθετικά. Επίσης, ήμασταν αρκετά άστοχοι, χάσαμε αρκετά σουτ, δίποντα, τρίποντα, αλλά και βολές".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ