EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Εντυπωσιακή η Εφές, αλλά είμαστε έτοιμοι για τη νίκη"

Ιτούδης: "Εντυπωσιακή η Εφές, αλλά είμαστε έτοιμοι για τη νίκη"

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε έτοιμος για το τρόπαιο, όμως και ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αποφασισμένη να κατακτήσει την EuroLeague 2018/19. "Χρειάζεται αφοσίωση και συνέπεια" είπε.

Στη σημασία της σωστής πνευματικής προετοιμασίας της ομάδας του εν όψει του τελικού της Κυριακής (19/5 στις 21:30) στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης . Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποθέωσε ξανά τους αθλητές του και παρά τις "προκλήσεις" του Εργκίν Αταμάν , έδειξε έτοιμος να πατήσει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την ομάδα του.

" Ο κόουτς Αταμάν είπε ότι θα κερδίσει η Εφές, οπότε δεν θα έχει ενδιαφέρον το ματς. Εντάξει, έχουμε σεβασμό για κάθε ομάδα και ειδικά για την Αναντολού Εφές που παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το ματς. Ξέρουμε τι εκπροσωπούμε, ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας, εργαζόμαστε σε μια όμορφη χώρα, μια σπουδαία πόλη, έναν μεγάλο σύλλογο. Οι παίκτες μου έχουν αυτοπεποίθηση και είναι αφοσιωμένοι, έχουμε τις ίδιες προσδοκίες και γι' αυτό βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα" εξήγησε ο Ιτούδης.

" Μια φορά έπαιξα τελικό με ομάδα από την Τουρκία και νίκησα. Εχουμε δείξει συνέπεια στη διάρκεια της σεζόν, αν και μας αμφισβήτησαν. Αυτό μας έδωσε τεράστιο κίνητρο και τώρα πρέπει να παλέψουμε όπως παλέψαμε απέναντι στη Ρεάλ. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι" πρόσθεσε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ