EUROLEAGUE

Ιστορική νίκη για την Νταρουσάφακα!

Ιστορική νίκη για την Νταρουσάφακα!

Η Νταρουσάφακα επικράτησε της Μακάμπι στη "Menora Mivtachim Arena" με 84-73 και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της στην Euroleague. Το χειρότερο ξεκίνημα των Ισραηλινών στη διοργάνωση!

Ιστορική νίκη για την Νταρουσάφακα στη "Menora Mivtachim Arena" του Τελ Αβίβ, εκεί όπου η ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί επικράτησε της Μακάμπι με 84-73 και πανηγύρισε το πρώτο "διπλό" της στην Euroleague.

Τα στατιστικά του αγώνα

Ο Μαρκοϊσβίλι πέτυχε τους 11 από τους 22 πόντους του (5/8 βολ., 4/4 δίπ., 3/7 τρίπ.) στην τρίτη περίοδο ενώ ο Μίλκο Μπιέλιτσα είχε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους που έστειλαν τη διαφορά στο +15 (53-68) στο τελευταίο δεκάλεπτο και διατήρησαν το προβάδισμα ως το τέλος.

Οι Τούρκοι είχαν 25/33 δίποντα (75.8%) και ανέβηκαν στο 2-3 στον Δ' όμιλο, ρίχνοντας τη Μακάμπι στο 1-4. Πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα των Ισραηλινών στην Euroleague, παρά τις προσπάθειες των Ρότσεστι (17π.), Σμιθ (14π.), Φάρμαρ και Ραντλ (10π.)!

Στον πάγκο της Μακάμπι έκατσε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γκάι Γκούντες, Άβι Έβεν. Σε ό,τι αφορά τον Φουρκάν Αλντεμίρ, ο νεοαποκτηθείς σέντερ της Νταρουσάφακα είχε 2 πόντους με 1/1 δίποντο και 3 ριμπάουντ σε 4'33" συμμετοχής.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ