EUROLEAGUE

Ισραηλινά ΜΜΕ: "Η EuroLeague θέλει εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού και Covid-μάνατζερ"

Ισραηλινά ΜΜΕ: "Η EuroLeague θέλει εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού και Covid-μάνατζερ"

Σύμφωνα με το ισραηλινό σάιτ "Sports Walla" η EuroLeague Basketball εξετάζει ένα πρωτόκολλο που προβλέπει μεταξύ άλλων τις ομάδες να κάνουν εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού και να έχουν Covid μάνατζερ.

Στην σκιά του κορονοϊού, η EuroLeague Basketball προσπαθεί να βρει μία φόρμουλα προκειμένου να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει την διοργάνωση. Και σύμφωνα με το ισραηλινό σάιτ " Sports Walla" υπάρχουν κάποιες σκέψεις που ήδη έχουν αρχίσει να γνωστοποιούνται στις ομάδες.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα λοιπόν, η EuroLeague Basketball σκοπεύει να ζητήσει από τις ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague (και πιθανότατα και στο EuroCup) να υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού σε εβδομαδιαία βάση. Παράλληλα δε, θα ζητήσει από κάθε ομάδα να έχει έναν Covid μάνατζερ προκειμένου οι όποιες διαδικασίες να προχωρούν πιο γρήγορα.

Πέρα από αυτά τα δύο, η EuroLeague θέλει να προβλεφθεί απομόνωση δύο εβδομάδων για τα θετικά κρούσματα, ενώ προς το παρόν δεν έχει ξεκάθαρο πλάνο για την παρουσία ή όχι φιλάθλων στους αγώνες, αφού σε κάθε χώρα ισχύουν διαφορετικά δεδομένα. Τέλος, εξετάζεται και το ενδεχόμενο μετάθεσης της έναρξης της διοργάνωσης για δύο εβδομάδες μέχρι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, κάτι που πάντως αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ