EUROLEAGUE

Η συζήτηση του Κέσελ και η σαλάτα που έγινε αστακός!

Η συζήτηση του Κέσελ και η σαλάτα που έγινε αστακός!

Ευκαιρία να δει φίλους είχε ο Μάρκο Κέσελ, την ώρα που τα αγγλικά των Βάσκων μετέτρεψαν μία σαλάτα σε αστακό!

Αποστολή στην Βιτόρια: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον έτοιμος για την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την άκρως επικίνδυνη Κάχα και το βράδυ (21:00, 2/11) θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους φορμαρισμένους Βάσκους.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν χθες (1/11) την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν, με τον Μάρκο Κέσελ να συζητά για αρκετές ώρες με τον αντίπαλο του σήμερα, αλλά καλό του φίλο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα κυλούσαν ομαλά στην Βιτόρια οι κολόνες είχαν αφίσες από καταζητούμενους της Ε.Τ.Α. και ο κόσμος είχε... ταμπουρωθεί στα σπίτια του. Οι άνθρωποι που βρισκόντουσαν έξω ήταν στην κυριολεξία μετρημένοι.

Η περηφάνια όλων των Βάσκων για την γλώσσα τους που διαφέρει από τα ισπανικά δεν γίνεται να κρυφτεί. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που τα αγγλικά τους βρίσκονται σε τόσο πρώιμο στάδιο, καθώς αντί για σαλάτα η σερβιτόρα στο μαγαζί κατάλαβε αστακό!

Η αλήθεια είναι ότι ήταν - αν και λίγος - νοστιμότατος, όμως δεν παρέλειψε την ώρα της πληρωμής να μας δαγκώσει... Ας ελπίσουμε το βράδυ να είναι ο Ολυμπιακός εκείνος που θα "δαγκώσει" τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ