EUROLEAGUE

Η συγγνώμη του Τζο Αρλούκας στον Βασίλη Σπανούλη

Η συγγνώμη του Τζο Αρλούκας στον Βασίλη Σπανούλη

Ο Τζο Αρλούκας ξέχασε να βάλει τον Βασίλη Σπανούλη στην κορυφαία δεκάδα της EuroLeague για τη δεκαετία που πέρασε και ζήτησε συγγνώμη μετά από το... κύμα μίσους που δέχθηκε (VIDEO).

Του ζήτησαν να επιλέξει τους κορυφαίους της δεκαετίας που πέρασε και ο Τζο Αρλούκας παραδέχθηκε πως ήταν μία από τις πιο δύσκολες διαδικασίες της ζωής του. Ο παλαίμαχος σούπερσταρ έβαλε στη δεκάδα του τον Κώστα Σλούκα, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Νάντο Ντε Κολό, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τον Αντρές Νοτσιόνι, τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Κάιλ Χάινς, τον Γιαν Βέσελι και τον Φελίπε Ρέγες. Ξέχασε δηλαδή τον Βασίλη Σπανούλη των ρεκόρ, των Βασίλη Σπανούλη των θριάμβων, δεν το έκανε όμως επίτηδες.

"ΟΥΑΟΥ! Τα σόσιαλ μίντια σε χτυπούν όταν κάνεις ένα μικρό λάθος! Χαλαρώστε άνθρωποι, φυσικά και πρέπει να βρίσκεται στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Βασίλης Σπανούλης, αν και ξέρει ότι θα του εδινα μια ολόκληρη ομάδα μόνο για εκείνον. Είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, είναι ο Kill-Bill, απλά ο καλύτερος" έγραψε ο Αρλούκας στο Instagram και είπε πως: " Με έπαιρναν τηλέφωνο από την Ελλάδα και αναρωτιόμουν γιατί με καλούσαν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ήταν προφανώς ένα λάθος, άλλωστε ο Μπίλι είναι κάτι μεγαλύτερο από την κορυφαία δεκαδα. Κύριε Σπανούλη, σου ζητώ συγγνώμη αλλά ξέρεις τη γνώμη μου για εσένα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ