EUROLEAGUE

Η συγγνώμη του Ιτούδη στην οικογένειά του

Η συγγνώμη του Ιτούδη στην οικογένειά του

Λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου της EuroLeague, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη και την κατανόηση, παράλληλα, όμως, απολογήθηκε για τις ώρες που έχουν χαθεί λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η επιτυχία έρχεται μέσα από θυσίες. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Ιτούδης. Πριν από μερικές ώρες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στην κορυφή της EuroLeague, με τον Ιτούδη να γίνεται ο πρώτος Έλληνας προπονητής με δύο κατακτήσεις. Αμέσως μετά τον τελικό με την Εφές, ο 48χρονος τεχνικός ευχαρίστησε την οικογένεια του για τη στήριξη και την κατανόηση που δείχνει, την ίδια ώρα, όμως, ζήτησε συγνώμη για τις ώρες που έχει χάσει από το να είναι μαζί με την σύζυγο και την κόρη του.

"Πρέπει να πω ευχαριστώ σε πολλά άτομα. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να πω ευχαριστώ στην σύζυγο και την κόρη μου και να τους ζητήσω συγγνώμη για τις πολλές ώρες που έχασα από το να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αλλά με καταλαβαίνουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο head coach της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το video με τις δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ