ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Νταρουσάφακα βρίσκεται κοντά στον Τόνι Ντάγκλας

Η Νταρουσάφακα βρίσκεται κοντά στον Τόνι Ντάγκλας
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μετά το ανεμικό της ξεκίνημα στην Ευρώπη, η Νταρουσάφακα φαίνεται ότι βρήκε τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του Τόνι Ντάγκλας.

Η λύση στο επιθετικό πρόβλημα της Νταρουσάφακα ακούει στο όνομα Τόνι Ντάγκλας. Ο Αμερικανός σκόρερ, με θητεία στο NBA και στην EuroLeague είναι πιθανότατα το κομμάτι που λείπει από το ρόστερ της τουρκικής ομάδας. Βέβαια, η συμφωνία δεν είναι ακόμη επίσημη καθώς εκκρεμούν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών. Εφόσον μάλιστα το deal ολοκληρωθεί, ο πρώην παίκτης της Αναντολού Εφές θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην προσεχή αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (6/12, 20:00).

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο το νούμερο 29 του Draft του 2009 φόρεσε τη φανέλα της Σακαρίγια, με την οποία κατέγραψε κατά μέσο όρο 15.6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ για το τουρκικό πρωτάθλημα, την ώρα που στο FIBA Europe Cup τα ποσοστά του κινήθηκαν πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα. Δηλαδή στους 15.7 πόντους, τα 5.2 ριμπάουντ και τις 6.2 ασίστ.

Αυτό που αυτομάτως καθιστά τον Ντάγκλας... κελεπούρι, είναι η προϋπηρεσία του στη EuroLeague με τα χρώματα της Αναντολού Εφές μόλις την προηγούμενη μπασκετική σεζόν. Στα 14 παιχνίδια που έπαιξε πέρυσι στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση, μέτρησε 7.9 πόντους κατά μέσο όρο.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ