EUROLEAGUE

Η μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε πίεση στην ποδοσφαιρική!

Real Madrid's players celebrate after winning their Final Four Euroleague final basketball match against Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's players celebrate after winning their Final Four Euroleague final basketball match against Fenerbahce in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Μπορεί ο Πάμπλο Λάσο και οι παίκτες του να ανέβηκαν στην κορυφή της EuroLeague, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι ποδοσφαιριστές του αισθάνονται ακόμη περισσότερη πίεση εν όψει του τελικού με την Λίβερπουλ.

Μια ονειρική χρονιά ζουν οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, που από το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου πανηγυρίζουν την κατάκτηση της κορυφής της μπασκετικής Ευρώπης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, του Λούκα Ντόντσιτς, του Σέρχιο Γιουλ, των Φερνάντεθ - Ρέγες - Κάρολ και των συμπαικτών τους επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Βελιγραδίου και πήρε την σκυτάλη δίκαια, "καθαρά" και με τρομερό πείσμα.

Πλέον, ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνονται ακόμη περισσότερη πίεση, καθώς αν το ερχόμενο Σάββατο νικήσουν την Λίβερπουλ στον τελικό του UEFA Champions League που θα διεξαχθεί στο Κίεβο, θα ζήσουν κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα, να κατακτήσει ο ίδιος σύλλογος την κορυφή σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο! Για να δούμε, λοιπόν, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ