EUROLEAGUE

Η... μισή Αρμάνι ξέρανε την Εφές!

Η... μισή Αρμάνι ξέρανε την Εφές!

Η Αρμάνι Μιλάνο αγνοούσε τη νίκη από τις 16 Οκτώβρη, μετρούσε πέντε σερί ήττες στον Β' όμιλο ενώ παρατάχθηκε στο Mediolanum Forum με 10 παίκτες απέναντι στην Αναντολού. Κι όμως, οι Ιταλοί (χωρίς τον Τζεντίλε) επικράτησαν με 88-84!

Τεράστια έκπληξη στο Mediolanum Forum, εκεί όπου η Αρμάνι Μιλάνο παρατάχθηκε με 10 παίκτες και χωρίς τον αρχηγό της, Αλεσάντρο Τζεντίλε λόγω μυϊκού τραυματισμού, απέναντι στην Εφές ωστόσο επικράτησε των Τούρκων με 88-84!

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Οι Ιταλοί μετρούσαν πέντε συνεχόμενες ήττες στον Β' όμιλο ενώ είχαν πανηγυρίσει για τελευταία φορά στις 16 Οκτωβρίου, με το 78-76 στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Λαμποράλ! Σήμερα (26/11) ολοκλήρωσαν την υπέρβαση απέναντι στην Εφές που "έπεσε" στο 3-4 στον όμιλο.

Για τους νικητέΤζαμέλ ΜακΛιν έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους (26π.) και ranking (36), ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είχε 17 πόντους ενώ ο Όλιβερ Λαφαγιέτ πρόσθεσε 15 πόντους με 3/4 βολές, 3/3 δίποντα και 2/5 τρίποντα σε 23'38". Από την άλλη πλευρά, ο Μπιρκάν Μπατούκ και ο Ντάριο Σάριτς είχαν από 17 και 15 πόντους, αντίστοιχα, ωστόσο οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ