EUROLEAGUE

Η Λιμόζ στον ΠΑΟΚ κι η Αρμάνι στον Άρη

Η Λιμόζ στον ΠΑΟΚ κι η Αρμάνι στον Άρη

Η Λιμόζ δεν πήγε για... τουρισμό στην Ιταλία και ρίχνοντας βάρος στην άμυνα κέρδισε με 77-69 την Λιμόζ και έτσι στο Eurocup θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ, ενώ η ηττημένη Αρμάνι θα βρει απέναντι της τον Άρη

Με νίκη αποχαιρετά την Euroleague η Λιμόζ, η οποία την τελευταία αγωνιστική της regular season επικράτησε με 77-69 της Αρμάνι Μιλάνο κι έτσι τερμάτισε στην 5η θέση του Β ομίλου. Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν σε εξαιρετικό βράδυ τον Μπονγκού Κολό, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα έχοντας πετύχει 21 πόντους (4/5 τρίποντα), με 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από κοντά ακολούθησε σε απόδοση ο Φρεζούς Ζερμπό που είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Όσον αφορά τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μίλαν Μάτσβαν, ο οποίος είχε 15 πόντους με 4 ριμπάουντ και άλλες τόσες ασίστ. Η συνδρομή του Κρούνοσλαβ Σιμόν με 14 πόντους δεν ήταν ικανή να ανατρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα για τους Ιταλούς που πλέον στο Eurocup θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Άρη, Άλμπα και Νεπτούνας.

Η Λιμόζ είχε τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκεια, καθώς έβρισκε ρυθμό από την άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γάλλοι έκλεισαν τα πρώτα τρία δεκάλεπτα έχοντας επικρατήσει στο επιμέρους σκορ κι έτσι στην τελευταία περίοδο η Αρμάνι δεν προλάβει να αλλάξει το ρου του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 41-48, 54-66, 69-77.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ