EUROLEAGUE

Η Γαλατάσαράι "πέφτει" με ψηλά το κεφάλι

Η Γαλατάσαράι "πέφτει" με ψηλά το κεφάλι

Με τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τις τελευταίες εβδομάδες ότι μπορεί να μη μπει στην πρώτη 8αδα, αλλά δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει, παραμένοντας ανταγωνιστική. Δείτε πώς τα κατάφερε, παρέα με τα βίντεο της ημέρας.

Το ξεκίνημα της Γαλατάσαράι στην EuroLeague ήταν καταστροφικό, αφού στο τέλος του πρώτου γύρου είχε ρεκόρ 4-11, ενώ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου από την Αναντολού Εφές, με το ρεκόρ της να πέφτει στο 4-12. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα.

Από τον αγώνα με την Ζαλγκίρις για την 17η αγωνιστική κι έπειτα (νίκη με 87-79) η Γαλατάσαράι δεν θυμίζει πλέον στο ελάχιστο την ομάδα "σάκο του μποξ" του πρώτου γύρου, αφού με εξαίρεση την βαριά ήττα στην "καυτή" έδρα του Ερυθρού Αστέρα για την 23η αγωνιστική με 77-58, είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική.

Αποτέλεσμα αυτής της ανόδου του είναι να έχει ρεκόρ 4-4 στους τελευταίους 8 αγώνες της, κερδίζοντας σε αυτό το διάστημα την Ζαλγκίρις, τη Μακάμπι, τη Μπαρτσελόνα (εκτός έδρας) και, χθες (2/3), την πρωτοπόρο της EuroLeague, Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει ηττηθεί στον πόντο εκτός έδρας από την Αρμάνι Μιλάνο και την Φενέρμπαχτσε, αλλά και εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό.

" Μπορεί να μην προκριθούμε στα playoffs αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους" είχε δηλώσει μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα μέσα στην Βαρκελώνη ο τεχνικός της "Τσιμ-μπομ", Εργκίν Αταμάν, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, η Γαλατάσαράι έχει ρεκόρ 8-16, με την είσοδο στα playoffs να μη μοιάζει ρεαλιστικός στόχος, αφού η 8η Αναντολού Εφές έχει ρεκόρ 12-11 και απομένουν μόλις 6 αγωνιστικές για το τέλος της Regular Season. Όπως έδειξε και κόντρα στην Ρεάλ η "Τσιμ-Μπομ" ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσει.

Παρακάτω μπορείτε τώρα να δείτε τα βίντεο τις κορυφαίες στιγμές της χθεσινής βραδιάς, της πρώτης εκ των δύο της 24ης αγωνιστικής της διοργάνωσης:

Η ασίστ της βραδιάς δια χειρός του Λούκα Ντόνσιτς:

Το κάρφωμα της βραδιάς με "θύτη" τον Άλεξ Τάιους

Το κορυφαίο κόψιμο έγινε από τον Βίκτορ Ραντ, με "θύμα" τον Ιωάννη Παπαπέτρου

Η φάση της βραδιάς τέλος σημειώθηκε έπειτα από συνεργασία των Κάλινιτς και Ούντο στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Ζαλγκίρις

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ