EUROLEAGUE

"Η φιναλίστ του EuroCup και η Βιλερμπάν στην EuroLeague"

"Η φιναλίστ του EuroCup και η Βιλερμπάν στην EuroLeague"
EUROCUP

Η Βιλερμπάν αλλά και η φιναλίστ του EuroCup θα βρουν μία θέση στην EuroLeague της νέας σεζόν, όπως αναφέρεται σε ιταλικό δημοσίευμα.

H Βιλερμπάν και η φιναλίστ του EuroCup της τρέχουσας σεζόν θα δώσουν το "παρών" στην EuroLeague της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport".

O Τζόρντι Μπερτομέου δεν έχει κρύψει πως η ομάδα του Τόνι Πάρκερ βρίσκεται στα σχέδια της EuroLeague, καθώς την έχει χρίσει φαβορί για να συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από την σεζόν 2019/20.

"Η είσοδος της Βιλερμπάν στη EuroLeague είναι μία από τις προτεραιότητές μας, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τη σεζόν 2019/20", είχε δηλώσει ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague .

Οι Ιταλοί, πάντως, υποστηρίζουν πως η είσοδος της Βίλερμπάν στην EuroLeague θα γίνει έναν χρόνο νωρίτερα και πως το εισιτήριο για την διοργάνωση θα πάρει και η φιναλίστ του EuroCup, ώστε οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή να αυξηθούν σε 18.

Η ομάδα που κατακτά το EuroCup, αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα για να συμμετάσχει στην EuroLeague και σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα τα εισιτήρια θα αυξηθούν σε δύο, καθώς το ίδιο θα ισχύει και για την φιναλίστ της διοργάνωσης.

Photo Credits: EuroCup

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ