EUROLEAGUE

Η EuroLeague κάνει σκέψεις για αλλαγές σε διαστάσεις και κανονισμούς

Η EuroLeague κάνει σκέψεις για αλλαγές σε διαστάσεις και κανονισμούς

Η νέα συμβουλευτική ομάδα της EuroLeague, έχοντας μέσα προπονητές και διαιτητές, συζήτησαν με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Σκέψεις να μεγαλώσει ο χώρος στις γωνίες του τρίποντου, όπως και να γίνουν αλλαγές στους κανονισμούς (VIDEO).

Στην πρωτεύουσα της EuroLeague, στην Βαρκελώνη, έδωσε το "παρών" η νέα συμβουλευτική ομάδα της διοργάνωσης, η οποία και συζήτησε με τον εκτελεστική διευθυντή, Τζόρντι Μπερτομέου.

Η νέα συμβουλευτική ομάδα της EuroLeague, απαρτίζεται από διαιτητές και προπονητές και έχει την εξής σύνθεση: Ζέλικο Ομπράντοβιτς (προπονητής), Λουίτζι Λαμόνικα (διαιτητής), Άιτο Ρενέσες (προπονητής), Παούλιους Μοτεγιούνας (team director της Ζάλγκιρις) και Πολ Γκιλς.

Ο καθένας πρότεινε τις απόψεις του, εξέφρασε τους προβληματισμούς του και παράλληλα ανέφερε ορισμένες προτάσεις για αλλαγές σε διστάσεις και κανονισμούς. Αυτό που κυρίως συζητήθηκε, είναι η αύξηση χώρου στις γωνίες στο τρίποντο, ώστε να κινούνται πιο άνετα οι παίκτες, αλλά και ορισμένες αλλαγές στους κανονισμούς. Αλλαγές όπως η θέσπιση των τριών δευτερολέπτων στην άμυνα, όπως συμβαίνει στο ΝΒΑ, να μην υπάρχουν τεχνικές ποινές στα φάουλ που κάνει ένας παίκτης, αλλά και η επιστροφή του τζάμπολ στις λεγόμενες διεκδικούμενες μπάλες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ