ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ένωση Διαιτητών της EuroLeague πήρε θέση για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και κατήγγειλαν οι διαιτητές του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αλλά και στην απάντηση που έδωσαν οι "πράσινοι" αμέσως μετά.

Το φινάλε του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό βρήκε νικητές τους "πράσινους", με το φύλλο αγώνα να αναγράφει όμως ότι οι διαιτητές δέχθηκαν κατηγορίες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ημίχρονο ότι είχαν παίξει στοίχημα , με την πλευρά του Παναθηναϊκού να υποστηρίζει ότι αυτό που ειπώθηκε ήταν ο Ολυμπιακός έταξε λεφτά στους 2 από τους 3 διαιτητές .

Με την EuroLeague να ξεκινάει πειθαρχική δίωξη για όσα έγιναν , τώρα ήρθε και η σειρά της Ένωσης Διαιτητών της EuroLeague να πάρει θέση για το θέμα μέσω επιστολής της, αντικρούοντας τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως αν χρειαστεί θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

"Η Ένωση διαιτητών της Ευρωλίγκας (UEBO) απορρίπτει τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού κύριο Γιαννακόπουλο για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και πως, σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών της UEBO.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, από τη στιγμή που κατά την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγηση της δουλειάς των διαιτητών και, συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες, να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση

Η Ένωσης Διαιτητών της EuroLeague”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ