EUROLEAGUE

Γκρέιντζερ: "Με τον Παναθηναϊκό έγινε κάτι σπάνιο στην καριέρα μου"

Γκρέιντζερ: "Με τον Παναθηναϊκό έγινε κάτι σπάνιο στην καριέρα μου"

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ ανανέωσε το προσωπικό του blog στην EuroLeague και ανέφερε το σπάνιο γεγονός που συνέβη στην καριέρα του στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ της Αναντολού Εφές, Τζέισον Γκρέιντζερ, ανανέωσε το προσωπικό του blog στην EuroLeague και ανέφερε μεταξύ άλλων το ξεχωριστό γεγονός που συνέβη στην καριέρα του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς έπαιξε δύο παρατάσεις.

"Η πρώτη εβδομάδα με τα δύο παιχνίδια ήταν κλειδί για εμάς. Κάναμε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα, καθώς ήμασταν στο 0-3 κι αυτό ήταν το σημείο ανάκαμψης. Αργότερα, ενάντια στον Παναθηναϊκό ήταν μία… έκρηξη αυτοπεποίθησης, όπως αυτή που θα πρέπει να έχουμε κι απέναντι στη Μακάμπι, όπου ελπίζω να δείξουμε τη σκληράδα που πρέπει, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Η Μακάμπι έχει ένα σύνολο με μεγάλο ατομικό ταλέντο, με ονόματα όπως ο Γουίμς κι ο Ραντ… Μπορούν να σκοράρουν πολύ! Αλλά, θεωρώ πως το κλειδί του παιχνιδιού θα είναι η άμυνα μας. Αν παίξουμε την άμυνα που θέλουμε και που ξέρουμε, τότε θα πάνε όλα καλά. Θα είναι ένα περίπλοκο εκτός έδρας ματς, αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Έχουν σχεδόν το ίδιο στιλ με εμάς, δηλαδή τρέχουν και σκοράρουν πολύ, γι’ αυτό οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή.

Στο ματς τώρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, που σας έλεγα, έγινε κάτι πολύ σπάνιο για την καριέρα μου. Δεν παίζω πολύ συχνά παιχνίδια στην παράταση κι εκεί είχαμε δύο! Θυμάμαι πως έπαιξα με προβλήματα στον ώμο και μάλιστα έπρεπε να αγωνιστώ για πολλά λεπτά, αλλά ήταν από τους αγώνες, που, όταν είσαι στην πλευρά των νικητών, το συναίσθημα είναι τρομερό! Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πήραμε μεγάλη ώθηση για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ