EUROLEAGUE

Γιούχα σε Σίνγκλετον, του "την είπε" ο Σπανούλης

Γιούχα σε Σίνγκλετον, του "την είπε" ο Σπανούλης

Στο φινάλε του αγώνα του ΣΕΦ, ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε τον Κρις Σίνγκλετον για την εκδήλωση της τελευταίας επιθεσης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης τον πλησίασε εκνευρισμένος.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές, με το ματς να έχει κριθεί και τους Τούρκους να φεύγουν με το "διπλό" από το ΣΕΦ, η μπάλα βρισκόταν σε τουρκικά χέρια.

Μολονότι ο Εργκίν Αταμάν έκανε νόημα στους παίκτες του να μην εκδηλώσουν επίθεση ακολουθώντας το καθιερωμένο "fair play", ο Κρις Σίνγκλετον αποφάσισε να εκτελέσει από τα 9 μέτρα, ευστοχώντας. Αυτό προκάλεσε την οργή των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποδοκίμασαν τον Αμερικανό φόργουορντ για την επιλογή του. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" τον Βασίλη Σπανούλη να τον πλησιάζει και να τον παρατηρεί για την εκδήλωση της επίθεσης. Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι αν ο Σίνγκλετον δεν εκτελούσε, η επίθεση θα ολοκληρωνόταν για την Εφές και θα απέμεναν 5'' για τη λήξη του αγώνα, πράγμα σημαίνει ότι η κατοχή θα έπρεπε να αλλάξει και η τελευταία επίθεση να πάει σε "ερυθρόλευκα" χέρια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ