EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Νίκη που δίνει πρόκριση"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Η Ζάλγκιρις άλωσε την έδρα της Ούνικς Καζάν, για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague. Γι αυτό κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε ικανοποιημένος απ όσα έγιναν στην ρωσική πόλη.

Η Ζάλγκιρις επιβλήθηκε της Ούνικς Καζάν εκτός έδρας , κι έμεινε "ζωντανή" στο κυνήγι της όγδοης θέσης της κατάταξης. Η λιθουανική ομάδα διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για να προλάβει τα playoffs, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δηλώνει μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

" Προφανώς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που το πήραμε. Είναι μια νίκη από αυτές που σε βοηθούν να προκριθείς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε να έχουμε πίστη σε όλους τους παίκτες, που είναι σημαντικοί για εμάς".

Από την πλευρά του, ο Εβγκένι Πασούτιν ανέφερε πως " ήταν μία ακόμη σκληρή ήττα για εμάς. Η Ζάλγκιρις είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κι εμείς ξέραμε ότι θα την βρούμε σε τέτοια φόρμα. Στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τη δράση τους από την περιφέρεια, εκεί όπου είναι πολύ δυνατοί. Ο Παούλιους Γιανκούνας σκόραρε και πήρε ριμπάουντ, κάνοντας πολύ καλύτερη την ψυχολογία της ομάδας του στην πορεία της αναμέτρησης. Οι παίκτες μου πάλεψαν, έμειναν ενωμένοι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ