EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Δεν θα είναι έκπληξη εάν φτάσει στο Final Four η Μπασκόνια"

Γιασικεβίτσιους: "Δεν θα είναι έκπληξη εάν φτάσει στο Final Four η Μπασκόνια"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε πλήρως ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίον ολοκλήρωσε τη χρονιά η Ζαλγκίρις, ενώ θεώρησε πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η Μπασκόνια να προκριθεί στο Final Four.

Τα καλύτερα είχε να πει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την ομάδα του, μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις μέσα στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια . Παράλληλα, δε, εξέφρασε και την άποψη ότι η Μπασκόνια είναι ικανή να φτάσει και φέτος στο Final Four, την ώρα που ο Σίτο Αλόνσο προσπαθούσε να αφυπνίσει τους παίκτες του και να τονώσει το ηθικό τους ενόψει των αγώνων για τα Playoffs.

Διαβάστε τι είπαν αναλυτικά οι δύο προπονητές μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Σίτο Αλόνσο (Μπασκόνια): “Έ πρεπε να έχουμε ξεκινήσει παίζοντας σκληρότερα. Βελτιώσαμε την άμυνα μας στην πορεία αλλά πήγαμε πολύ άσχημα στις καταστάσεις pick 'n' roll και pick 'n' pop με τον Γιανκούνας. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν κάναμε τη σωστή επιλογή στην άμυνα απέναντι στον Βέστερμαν και τον Πάνγκος, σκόραραν και τώρα πρέπει να σκεφτούμε ότι οποιοδήποτε αντίπαλος είναι καλός για εμάς.

Είμαστε στα Playoffs και πρέπει να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα. Θα ήμασταν απογοητευμένοι εάν δεν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στα Playoffs. Δεν παίξαμε καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό και στη Ζαλγκίρις αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να αισθανθούμε υπερήφανοι για τα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί είναι δυνατόν στα Playoffs”.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις): “ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελειώσαμε τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Παλέψαμε όλη τη χρονιά και παίξαμε, νομίζω, καλό μπάσκετ. Κάναμε απίστευτη δουλειά εκτός έδρας και υπάρχουν πολλά για τα οποία μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι στη Ζαλγκίρις, όχι μόνο για τις νίκες, αλλά και για τον τρόπο που παίξαμε, για τη σπουδαία ατμόσφαιρα στην ομάδα και για τη βελτίωση των νεαρών παικτών μας.

Είναι ένας καλός κορμός για το μέλλον. Για μένα, δεν θα αποτελούσε έκπληξη εάν η Μπασκόνια φτάσει στο Final Four. Έφτασαν την προηγούμενη σεζόν και έχουν την εμπειρία τέτοιων αγώνων. Θα είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ πέρα, έχουν ταλέντο και εμπειρία”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ