EUROLEAGUE

Για το 2-2 στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Για το 2-2 στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι έτοιμος για μάχη κόντρα στην Ρεάλ στο Game 4 της σειράς στη Μαδρίτη (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας το "μπρέικ" που θα φέρει την σειρά πίσω στην Αθήνα.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Σε μερικές ώρες οι "πράσινοι" θα μπουν στο παρκέ του Wizink Center για να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ στο Game 4 της σειράς (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ξέροντας ότι από την στιγμή που βρίσκονται πίσω στην σειρά με 2-1, μία ήττα θα σημάνει τον αποκλεισμό από το Final Four του Βελιγραδίου.

Κόντρα στην γεμάτη αυτοπεποίθηση Ρεάλ το έργο της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι δύο σερί νίκες των Μαδριλένων και η επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ στην δράση έχουν δώσει "φτερα" στην Ρεάλ, που θέλει να κλείσει την σειρά στο "σπίτι" της.

Το ευχάριστο για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί να επιλέξει χωρίς πρόβλημα την 12αδα που θα παρατάξει. Αξίζει να αναφερθεί ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια εκτός 12αδας έμεινε ο Λούκας Λεκαβίτσιους, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο πλάνο του τεχνικού των "πράσινων".

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Χίμκι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 για την ΤΣΣΚΑ, με την Χίμκι να θέλει να φέρει στα ίσα την κατάσταση και να τα δώσει όλα στο Game 5.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ