EUROLEAGUE

Για το 2-0 ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρεάλ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται ξανά την Ρεάλ (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για τον δεύτερο αγώνα των playoffs, ελπίζοντας σε μία εμφάνιση ανάλογη του πρώτου ματς προκειμένου να κάνει το 2-0.

Παναθηναϊκός-Ρεάλ, μέρος δεύτερο (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr). Δύο ημέρες μετά τον θρίαμβο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και τη νίκη με 95-67, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει σήμερα (19/4) να κάνει το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζονται προς το Final Four του Βελιγραδίου

Οι "πράσινοι" έχουν σίγουρα την ψυχολογία με το μέρος τους, ωστόσο ταυτόχρονα ξέρουν ότι το σημερινό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα της σειράς. Αυτό που μένει πλέον να φανεί για τον Παναθηναϊκό είναι αν θα συμπεριληφθεί στην 12αδα για τον αγώνα ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος είχε κριθεί ανέτοιμος πριν από το πρώτο παιχνίδι της σειράς και είχε μείνει εκτός. Η Ρεάλ από την πλευρά της θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες των Φακούντο Καμπάσο, Σέρχιο Γιουλ και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται ξανά την Χίμκι, στο δεύτερο παιχνίδι και αυτής της σειράς, έχοντας προβάδισμα με 1-0 μετά τη νίκη της με 98-95 πριν από δύο ημέρες (17/4). Η "ομάδα του στρατού" αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό , ενώ για την Χίμκι αμφίβολος είναι ξανά ο Τάιλερ Χάνεϊκατ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ