EUROLEAGUE

Για μία θέση στο φάιναλ-φορ...

Για μία θέση στο φάιναλ-φορ...

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει το βράδυ (07/04, 21:45) την Βαλένθια στο "Κάχα Μάτζικα" με στόχο το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης.

Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια βρίσκονται στο 2-2 στην προημιτελική σειρά και όποια εκ των δύο επικρατήσει σήμερα (07/04) θα εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για την Βαρκελώνη.

Εκεί, δηλαδή όπου περιμένουν ήδη ο Παναθηναϊκός, η Σιένα και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στόχος της Βασίλισσας είναι να επιστρέψει σε φάιναλ-φορ έπειτα από το μακρινό 1996 και το Παρίσι.

Από την πλευρά της η Βαλένθια δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε φάιναλ-φορ και όλοι στον σύλλογο εύχονται να κάνει σήμερα (07/04) σεφτέ.

Και οι δυο ομάδες αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν έχουν στη διάθεση τους, τους τραυματίες Ροντρίγκεθ (Ρεάλ) και Κλαβέρ, Όγκουστιν (Βαλένθια), ενώ για τους γηπεδούχους ο Γιουλ είναι αμφίβολος, όπως και για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς οι Ντε Κολό, Λίσχτσουκ.

Η προϊστορία, πάντως ευνοεί την Ρεάλ, αφού οι γηπεδούχοι έχουν την μερίδα του λέοντος στις προκρίσεις. Συγκεκριμένα στα 24 ζευγάρια που έχουν διασταυρωθεί από τότε που καθιερώθηκε το σύστημα με τις τρεις νίκες, οι 21 ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα πήραν και την πρόκριση.

Αν εξαιρέσουμε, βέβαια τη φετινή σεζόν, όπου και οι τρεις σύλλογοι που βρίσκονται στο φάιναλ-φορ (Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβιβ, Παναθηναϊκός) είχαν μειονέκτημα!

Το σημερινό (07/04) πρόγραμμα:

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (21:45)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ