EUROLEAGUE

Φουλ των γηπεδούχων στην πρεμιέρα της Euroleague

Φουλ των γηπεδούχων στην πρεμιέρα της Euroleague

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με... την όρεξη στην πρεμιέρα της Euroleague, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν το απόλυτο. Είτε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, είτε με περίπατο ήταν τα αφεντικά των έξι πρώτων αναμετρήσεων.

Το απόλυτο των νικών πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο πιάτο της πρεμιέρας της Euroleague, ξεκινώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Με μπροστάρη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οικοδεσπότες δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενούς τους, την ώρα που υπήρχαν κι άλλοι (βλ. Νταρουσάφακα) που χρειάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο για να πάρουν τη νίκη.

Εν αρχή ην ο Ολυμπιακός, που "πάτησε το γκάζι" στο τέταρτο δεκάλεπτο, για να αφήσει πίσω του με σχετική άνεση το εμπόδιο της Τσεντεβίτα (76-61) . Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Πάτρικ Γαινγκ, την ώρα που ο Ματ Λοτζέσκι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με νταμπλ νταμπλ.

Από την πλευρά της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναιρώντας άμεσα κάθε σκέψη για... ντέρμπι. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν εντυπωσιακή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με το τελικό +31 (100-69) να αποτελεί την ιδανική αρχή.

Η Kombank Arena έκανε... τη δουλειά της για μία ακόμη φορά, αφού ο Ερυθρός Αστέρας δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Στρασμπούρ (81-59) , για να κάνει από νωρίς το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Top 16 της Euroleague.

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε η Καρσίγιακα, στην Σμύρνη. Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα υπέταξε εντός έδρας την Μπαρτσελόνα με 71-62 , για να καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη λεία για καμία ομάδα της φετινής διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, η Νταρουσάφακα πήρε τη νίκη απέναντι στη Σάσαρι , έστω κι αν χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης (83-74), ενώ η Ουνικάχα Μάλαγα επιβλήθηκε της Μπάμπεργκ (76-71) , παρά την εξαιρετική παρουσία του Νίκου Ζήση, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ