EUROLEAGUE

Φάτε μάτια ψάρια

Φάτε μάτια ψάρια

Η προτελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague είχε πάλι πλούσιο θέαμα. Να είναι καλά ο Τζον Ντίμπλερ, ο Μπράιαν Ντάνστον, ο Χέικο Σαφάρτζικ και ο Μπραντ Ουάναμεϊκερ (VIDEOS)

Euroleague σημαίνει θέαμα, κι αυτό έγινε -ξανά- σαφές το βράδυ της Πέμπτης (10/12) στο πρώτο πιάτο της προτελευταίας αγωνιστικής της regular season. Τα καρφώματα, οι ασίστ και οι τάπες ήταν εντυπωσιακές, για να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Πριν απ όλα όμως, στα αξιοσημείωτα της χθεσινής βραδιάς είναι η επιβλητική νίκη της Μακάμπι επί της Μπάμπεργκ, που έδωσε παράταση ζωής στην ομάδα του Ζαν Τάμπακ αναφορικά με την πρόκρισή της στο Top 16 της Euroleague.

Βέβαια, η πιο εντυπωσιακή φάση από αυτό το παιχνίδι ανήκει σε παίκτη της γερμανικής ομάδας, με τον Μπραντ Ουάναμεϊκερ να βάζει στο... πόστερ τους παίκτες της Μακάμπι. Κάτι που όμως δεν αρκούσε στους Πρωταθλητές Γερμανίας...

Η καλύτερη ασίστ δόθηκε από έναν παίκτη που έχει τη φήμη του "εκτελεστή". Ο Τζον Ντίμπλερ "τάισε" τον Αχμέτ Ντουβερίογλου, με τον 22χρονο σέντερ να καρφώνει με δύναμη την μπάλα στο καλάθι της Λαμποράλ Κούτσα.

Πέραν της επίθεσης, υπήρχε και στην άμυνα το απαραίτητο θέαμα από τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ας όψεται ο Μπράιαν Ντάνστον, που "έσβησε τα φώτα" στον Μάικ Τζέιμς, σε προσπάθειά του να σκοράρει με λέι απ.

Η πιο εντυπωσιακή φάση της βραδιάς πάντως έγινε στο "Μπομπλάν", στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα σε Λιμόζ και Ολυμπιακό. Ο Χέικο Σαφάρτζικ πέτυχε το πρώτο του εντός παιδιάς καλάθι με κάπως... περίεργο τρόπο, αφού σούταρε από το κέντρο, με την μπάλα να του κάνει το χατήρι και να καταλήγει στο "ερυθρόλευκο" καλάθι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ