ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουσεΐν: "Μεγαλύτερη συγκέντρωση"

Χουσεΐν: "Μεγαλύτερη συγκέντρωση"
Γιαβτόκας

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο προπονητής της Βαλένθια Μανουέλ Χουσεΐν, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Πέμπτη (21:45) στην Ισπανία.

" Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα γεμάτη με σπουδαίους παίκτες. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο "κλειδί" και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός κάνει πολλά πράγματα σωστά, στοιχείο που ξεχωρίζει μεταξύ των πλεονεκτημάτων μίας σπουδαίας ομαδας", είπε αρχικά ο προπονητής της Βαλένθια στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Παίζουν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο απ' ό,τι συνήθως, γιατί είμαστε μία ομάδα που αναπτύσσεται και ψάχνει την ταυτότητα της. Αγώνα με τον αγώνα κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά έχουμε κενά και δουλεύουμε τη βελτίωση μας".

"Ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί, ενώ απίθανο είναι να αγωνιστεί και ο Νάντο Ντε Κολό, λόγω του τραυματισμού του στο δάκτυλο. Ο Λίστσουκ και ο Γιαβτόκας έχουν προβλήματα στον αστράγαλο και θα δούμε αν θα αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα".

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, τόνισε: " Είναι σπουδαία και δυνατή ομάδα, με καταπληκτικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Παρότι όμως είναι φανταστική ομάδα, εμείς δεν πρέπει να φοβηθούμε".

" Σκοπός μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι στα σοβαρά, να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Έχουν περισσότερη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και ο Ζέλικο είναι στην ομάδα για δέκα χρόνια".

"Γνωρίζει το παιχνίδι της Ευρωλίγκας, την ομάδα του και πως μπορεί να αποδώσει. Μένει στον πάγκο γιατί είναι καλός και κάθε χρόνο έχει στη διάθεσή του νέους παίκτες που είναι οι καλύτεροι στη διοργάνωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ