EUROLEAGUE

Ο Νάντο Ντε Κολό σε... MVP mode

Ο Νάντο Ντε Κολό σε... MVP mode

Ο Νάντο Ντε Κολό έκανε νέα ατομικά ρεκόρ για φέτος με τους 28 πόντους που πέτυχε και το "35" που έβγαλε στο index rating, κατακτώντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Την περσινή χρονιά ο Νάντο Ντε Κολό κατέκτησε τα πάντα. Οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της EuroLeague, έκλεισε τη σεζόν όντας ο πρώτος σκόρερ και κατέκτησε το βραβείο του MVP τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στο Final Four. Φέτος είναι ακόμα καλύτερος.

Ο Γάλλος γκαρντ πραγματοποιεί ακόμα καλύτερες εμφανίσεις τη χρονιά που διανύουμε, οδηγώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από νίκη σε νίκη. Μετά το αγχωτικό 91-90 επί της Ρεάλ η ΤΣΣΚΑ παρέμεινε η μόνη αήττητη ομάδα σε όλη την Ευρώπη (10-0) μεταξύ αυτών που παίρνουν μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο Ντε Κολό ήταν ο κύριος λόγος που συνέβη αυτό. Στο συγκεκριμένο ματς ο 29χρονος γκαρντ έκανε νέα φετινά ατομικά ρεκόρ σε πόντους (28), index rating (35), ενώ είχε εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας (9/9 βολές, 5/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα), αλλά και 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο. Χαλάλι λοιπόν τα 4 λάθη...

Με τη νέα εξαιρετική εμφάνιση που έκανε κόντρα στη Ρεάλ, ο Ντε Κολό ανέβασε ακόμα περισσότερο και τους φετινούς μέσους όρους του στην EuroLeague. Έπειτα από έξι αγώνες έχει 21,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ μ.ό. και 61,1% στα τρίποντα, 49,2% στα δίποντα και 94,9% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα. Ο MVP είναι ακόμα καλύτερος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ