EUROLEAGUE

EuroLeague: Ζάλγκιρις - Φενέρμπαχτσε, πράξη 4η

EuroLeague: Ζάλγκιρις - Φενέρμπαχτσε, πράξη 4η
EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον τέταρτο αγώνα της σειράς των προημιτελικών της EuroLeague, με τους Τούρκους να προηγούνται με 2-1 νίκες.

Η Φενέρμπαχτσε έδειξε χαρακτήρα στον τρίτο αγώνα της σειράς με την Ζάλγκιρις , επιβλήθηκε με 66-57 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Δύο μέρες αργότερα, οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά στην Λιθουανία (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με τη μεν Ζάλγκιρις να θέλει να ισοφαρίσει σε 2-2 και να μείνει "ζωντανή", την δε Φενέρ να ψάχνει τη νίκη που θα την στείλει στο Final Four.

Δεδομένου ότι τα δύο από τα προηγούμενα τρία παιχνίδια της σειράς αποδείχθηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικά, είναι λογικό να περιμένουν όλοι να δουν τι θα ακολουθήσει σήμερα (25/4), με τους Λιθουανούς να ποντάρουν για ακόμα μία φορά στην κατάμεστη "Ζαλγκίριο Αρίνα" για τη νίκη.

Μένει τώρα να φανεί ποια ομάδα το θέλει περισσότερο, αλλά και ποιος παίκτης ενδεχομένως να αποτελέσει τον αστάθμητο παράγοντα σε αυτό το παιχνίδι και θα αλλάξει τις ισορροπίες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ