EUROLEAGUE

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Σέρχιο Γιουλ

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Σέρχιο Γιουλ
AP Photo/Darko Vojinovic AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Σέρχιο Γιουλ πήρε την σκυτάλη από τους υπόλοιπους σταρ της EuroLeague, η οποία ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός είναι και αυτός υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα της 10ετίας 2010-20 της διοργάνωσης.

Ο Σέρχιο Γιουλ έχει σημαδέψει την EuroLeague όσο λίγοι παίκτες. Ξεκίνησε ως ένα απλό μέλος του ροτέισον της Ρεάλ και σταδιακά εξελίχθηκε στον απόλυτο ηγέτη της και μία από τις πλέον δυναμικές φυσιογνωμίες στην σύγχρονη μπασκετική ιστορία της ομάδας. Απολύτως λογικά, είναι και αυτός υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της 10ετίας 2010-20 της EuroLeague.

Ο Ισπανός γκαρντ αποτελεί μία μορφή των ευρωπαϊκών γηπέδων, με την άρνησή του όλα αυτά τα χρόνια να πάει στο ΝΒΑ να τον έχει κάνει σύμβολο στα μάτια των Μαδριλένων. Ο Γιουλ αγωνίζεται στην EuroLeague από το 2007 και διανύει την 13η σεζόν του στην διοργάνωση (όλες με την Ρεάλ).

Σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει δύο τίτλους (2015 και 2018) και έχει αναδειχθεί MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας την σεζόν 2016/17, αλλά και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας την σεζόν 2010/11. Κατά την διάρκεια της πορείας του στην EuroLeague έχει 10.6 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο σε 276 αγώνες.

Δείτε το VIDEO με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Γιουλ στην EuroLeague:

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ