EUROLEAGUE

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Ντε Κολό

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Ντε Κολό
AP Photo/Antonio Calanni AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι ο Νάντο Ντε Κολό είναι και αυτός υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα της 10ετίας 2010-2020 της διοργάνωσης.

Ο Νάντο Ντε Κολό έχει σημαδέψει την EuroLeague όσο λίγοι παίκτες τα τελευταία χρόνια, με την ικανότητά του στο σκοράρισμα και την δημιουργία. Ο Γάλλος γκαρντ ανήκει εδώ και χρόνια στην ελίτ και απολύτως λογικά είναι και αυτός υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της 10ετίας 2010-2020 της διοργάνωσης.

Ο Ντε Κολό έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο της EuroLeague (2016 και 2019), όντας μάλιστα ο MVP του Final Four του 2016. Την ίδια χρονιά μάλιστα, ήταν ακόμα MVP και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και - φυσικά - μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Ο Ντε Κολό αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην EuroLeague την σεζόν 2010/11 με την Βαλένθια, πριν επιστρέψει στην διοργάνωση την σεζόν 2014/15, ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ πλέον, φορώντας την φανέλα της ρωσικής ομάδας για 5 χρόνια, πριν συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην διοργάνωση ο Ντε Κολό έχει 16.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο.

Δείτε στο VIDEO που παρατίθεται μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ντε Κολό στην EuroLeague:

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ