EUROLEAGUE

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Ναβάρο

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας ο Ναβάρο
EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι και αυτός υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα της 10ετίας 2010-20, σε μία αναμενόμενη υποψηφιότητα.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποτελεί ένα από τα τοτέμ της Μπαρτσελόνα και της EuroLeague. Έχει σημαδέψει με τον τρόπο του την διοργάνωση και είναι μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της διοργάνωσης. Απολύτως λογικά, η EuroLeague ανακοίνωσε ότι είναι και αυτός υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της 10ετίας 2010-2020.

Ο Ναβάρο αγωνίστηκε στην Ευρώπη μόνο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, φορώντας την φανέλα της ομάδας από το 1997 έως το 2018, με μοναδική εξαίρεση την σεζόν 2007/08 που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις.

Κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής του πορείας κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο της EuroLeague (2003 και 2010), ενώ ήταν ο MVP της σεζόν 2008/09 και ο MVP του Final Four του 2010. Ακόμα έχει υπάρξει πέντε φορές μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης και άλλες δύο της δεύτερης καλύτερης πεντάδας. Παράλληλα, αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ, πρώτος σε αξιολόγηση και πρώτος σε εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της EuroLeague, καθώς και ο δεύτερος σε συμμετοχές.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές από την πορεία του Ναβάρο στην EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ