EUROLEAGUE

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας και ο Μάικ Τζέιμς

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας και ο Μάικ Τζέιμς
EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι ο Μάικ Τζέιμς είναι και αυτός υποψήφιος για την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-20 της διοργάνωσης.

Ο Μάικ Τζέιμς διανύει την έκτη του σεζόν στην EuroLeague, έχοντας κερδίσει την φήμη ενός εκ των καλύτερων γκαρντ της διοργάνωσης σε αυτό το διάστημα. Η EuroLeague αναγνώρισε λοιπόν αυτό το γεγονός, συμπεριλαμβάνοντας και αυτόν στη λίστα με τους υποψήφιους για την κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-20 της διοργάνωσης.

Ο Τζέιμς εμφανίστηκε στην EuroLeague στα μέσα της σεζόν 2014/15 με την φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα (νυν Μπασκόνια), έχοντας πάρει μεταγραφή από τον Κολοσσό. Έκτοτε φόρεσε τις φανέλες του Παναθηναϊκού, της Αρμάνι και από φέτος της ΤΣΣΚΑ, έχοντας έναν ενδιάμεσο σταθμό το ΝΒΑ (Σανς και Πέλικανς) την σεζόν 2017/18.

Ο Τζέιμς έχει ως μεγαλύτερο παράσημο την πορεία μέχρι το Final Four με τη Λαμπράλ Κούτσα το 2016 (έχοντας συμπαίκτη τον Γιάννη Μπουρούση), καθώς και την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης την περσινή (2018/19) σεζόν με την φανέλα της Αρμάνι.

Συνολικά έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 126 αγώνες στην EuroLeague, έχοντας μέσους όρους καριέρας 14.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Στο VIDEO που παρατίθεται, μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Τζέιμς στην EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ