EUROLEAGUE

EuroLeague: Το όμορφο VIDEO και το γράμμα του Μπερτομέου στους φιλάθλους

EuroLeague: Το όμορφο VIDEO και το γράμμα του Μπερτομέου στους φιλάθλους

Η EuroLeague έφτιαξε ένα όμορφο VIDEO για να δείξει στους φιλάθλους πόσο λείπει το μπάσκετ, το οποίο συνόδευσε με ένα γράμμα του Ζόρντι Μπερτομέου προς αυτούς.

Η EuroLeague έριξε τίτλους τέλους στην σεζόν 2019/20, με τον Ζόρντι Μπερτομέου να λέει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ήταν η πιο δύσκολη απόφαση στην ιστορία της διοργάνωσης. Η EuroLeague Basketball όμως δεν έμεινε εκεί, παρά θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την στήριξη με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Η διοργανώτρια αρχή, λοιπόν, δημιούργησε ένα όμορφο VIDEO, στο οποίο αναφέρει ότι θα της λείψουν τα πάντα από το μπάσκετ, αλλά αυτό που της λείπει περισσότερο είναι οι φωνές των φιλάθλων, τους οποίους ανυπομονεί να έχει στο πλευρό της.

Παράλληλα, η EuroLeague δημοσίευσε και το γράμμα του Μπερτομέου στους φιλάθλους, με το οποίο τους ευχαριστεί για την στήριξη.

Συγκεκριμένα, το γράμμα του εκτελεστικού διευθυντή της διοργάνωσης αναφέρει:

" Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αυτό είναι το πιο δύσκολο γράμμα που χρειάστηκε ποτέ να γράψω σε εσάς.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που είναι καταστροφικός για τις κοινωνίες όλου του κόσμου πρέπει να ακυρώσουμε την σεζόν 2019/20 για την EuroLeague κα το EuroCup.

Φυσικά και είναι μία λυπηρή στιγμή για όλους μας. Πονάει ακόμα περισσότερο επειδή χάρη σε εσάς ήταν η πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορίας μας. Ήμασταν μάρτυρες των φωνών σας στα γήπεδα και είδαμε να είστε πιο κοντά στην διοργάνωση από ποτέ. Για αυτό και σας είμαστε ευγνώμονες. Η πίστη σας μας εμπνέει να συνεχίσουμε, όπως πάντα, βασίζοντας τις αποφάσεις μας στο τι είναι καλύτερο για τους φιλάθλους.

Υπάρχουν στιγμές που οι οργανισμοί πρέπει να μείνουν πιστοί στις αρχές τους. Πάνω από κάθε άλλο, θέλοουμε να προστατέψουμε την ακεραιότητα των διοργανώσεων. Για να το διαβεβαιώσουμε αυτό, η υγεία και η ασφάλεια όλων όσων περιλαμβάνονται στα παιχνίδια πρέπει να είναι προτεραιότητα για εμάς, όπως και είναι. Αυτές είναι βασικές αρχές και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα συνεχίσουμε να τις έχουμε μπροστά.

Είμαι πολύ περήφανος για το πώς αντέδρασε όλη η οικογένεια της EuroLeague Basketball σε αυτή την κρίση. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι σύλλογοι και οι χορηγοί μας έχουν δείξει ότι είναι κοντά στις κοινότητες και στο άθλημα του μπάσκετ. Τους συγχαίρουμε όλους όπως και όλυς τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή στην άμυνα εναντίον του ιού. Ξέρουμε από εσάς, τους φιλάθλους, ότι κανείς δε μπορεί να τα καταφέρει χωρίς στήριξη και το γεγονός ότι βλέπουμε τις κοινότητες στις οποίες αγωνιζόμαστε να είναι ενωμένες τους τελευταίους δύο μήνες είναι μία συγκινητική υπενθύμιση των αρχών που μοιραζόμαστε σε αυτή την κοινή αγάπη μας για το άθλημα.

Από την στιγμή που διακόψαμε τις διοργανώσεις μας στις 12 Μαρτιου, μείνατε κοντά μας και δείξατε ότι θέλατε να επιστρέφει το μπάσκετ. Λυπούμαστε που εξαιτίας δυνάμεων που είναι πάνω από τον έλεγχό μας δε μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό όσο σύντομα θέλαμε όλοι. Παρόλα αυτά, τους επόμενους μήνες, όσο εστιάζουμε στο να επιστρέψουμε στο παρκέ για την σεζόν 2020/21 πιο δυνατοί από ποτέ, θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τρόπους να απολαύσετε το μπάσκετ μέσα από προσφορές από τα κανάλια μας.

Στην EuroLeague Basketball είμαστε φίλαθλοι στην καρδιά, όπως και εσείς. Ανυπομονούμε να δούμε τους παίκτες στο παρκέ, να δούμε αγώνες και, κυρίως, να ακούσουμε τις φωνές σας. Μαζί, θα απολαύσουμε όλες αυτές τις στιγμές σύντομα.

Στο μεταξύ, εύχομαι το καλύτερο σε όλους σας".

Δείτε και το όμορφο VIDEO της EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ