EUROLEAGUE

EuroLeague: Το debate έξι προπονητών για τον πρωταθλητή

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έξι προπονητές της EuroLeague (Λάσο, Μεσίνα, Iτούδης, Αταμάν, Σφαιρόπουλος και Γιασικεβίτσιους) κλήθηκαν κατά τη διαρκεια ενός debate να βγάλουν τον πρωταθλητή της περσινής περιόδου. Τελικά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη σεζόν 2020-21.

Η σεζόν στη EuroLeague δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έβαλε τεράστια εμπόδια που τελικά αποδείχτηκαν ανυπέρβλητα. Ποια ομάδα όμως θα είχε τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου;

Σίγουρα ουδείς είναι σε θέση να βάλει το χέρι του στη φωτιά και πως θα μπορούσε άλλωστε. Η διοργανώτρια αρχή σε μια προσπάθεια να βγάλει άκρη κάλεψε έξι προπονητές που με πολύ όρεξη για χιούμορ έδωσαν τη δική τους διάσταση. Ο λόγος για τους Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ), Έτορε Μεσίνα (Αρμάνι), Δημήτρη Ιτούδη (ΤΣΣΚΑ), Εργκίν Αταμάν (Εφές), Γιάννη Σφαιρόπουλο (Μακάμπι) και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζάλγκιρις και πλέον Μπαρτσελόνα).

Αν έβγαλαν άκρη; Φυσικά και όχι, αφού ο καθένας είχε τα επιχειρήματά του. Στο τέλος όμως άπαντες συμφώνησαν σε ένα πράγμα.

Έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν, με την ελπίδα αυτή τη φορά ο κορονοϊός να μην μπει και πάλι στη μέση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ