EUROLEAGUE

EuroLeague: Sold out το Final Four της Κολωνίας

Moscow players pose with the trophy of the Final Four Euroleague after basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Moscow players pose with the trophy of the Final Four Euroleague after basketball match between Anadolu Efes Istanbul and CSKA Moscow at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Τα εισιτήρια που είχε βγάλει στην αγορά η EuroLeague για το Final Four εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες, όπως έγινε επίσημα γνωστό.

Μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε βγάλει στην αγορά η EuroLeague για το Final Four της Κολωνίας. Η διοργάνωση ενημέρωσε πως ο... απλός κόσμος κατάφερε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να φέρει το sold out για τα περίπου 10.400 εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια (περί τα 6.000) που προβλέπονται για τα παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο στην EuroLeague, θα δοθούν στις τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, όπως επίσης σε χορηγούς.

Η Lanxess Arena κατασκευάστηκε το 1998 κι έχει φιλοξενήσει σειρά από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως για το χόκεϊ επί πάγου. Πέραν του Final Four της EuroLeague, θα στεγάσει σε δύο χρόνια τους αγώνες των ομίλων του EuroBasket 2021, με το Βερολίνο να παίρνει ακολούθως την σκυτάλη για την τελική φάση της διοργάνωσης.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ