EUROLEAGUE

EuroLeague: Προημιτελικοί, μέρος δεύτερο

EuroLeague: Προημιτελικοί, μέρος δεύτερο

Τα προημιτελικά της EuroLeague συνεχίζονται με τους δεύτερους αγώνες των σειρών, με την ΤΣΣΚΑ και την Φενέρμπαχτσε να ψάχνουν για το 2-0 κόντρα στις πεισμωμένες Μπασκόνια και Ζάλγκιρις αντίστοιχα.

Οι πρώτοι αγώνες των σειρών της προημιτελικής φάσης της EuroLeague ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε και Ζάλγκιρις αποδείχθηκαν παράσταση για έναν ρόλο, με τις ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε να κάνουν πάρτι. Σήμερα (18/4) στους δεύτερους αγώνες, τα αουτσάιντερ ελπίζουν ότι θα ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται λοιπόν για δεύτερη φορά την Μπασκόνια (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και η Φενέρμπαχτσε την Ζάλγκιρις (20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), με τους δύο ισχυρούς να ψάχνουν το 2-0 και τα δύο αουτσάιντερ το "διπλό" που θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τα πράγματα βέβαια μόνο απλά δεν είναι και στις δύο σειρές, αφού οι μεν ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε θέλουν να μην πάθουν ζημιά έπειτα από τις άνετες νίκες που σημείωσαν, οι δε Μπασκόνια και Ζάλγκιρις επιθυμούν να δείξουν πιο ανταγωνιστικές και να μην πάθουν το... ίδιο, με την δεύτερη μάλιστα να ακούει τον προπονητή της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ότι οι παίκτες της ομάδας του καλούνται να βρουν κάτι ανάμεσα στα πόδια τους !

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ