EUROLEAGUE

EuroLeague: Ομάδα Λάρκιν εναντίον Ομάδας Βέσελι σε... Bucket Challenge

EuroLeague: Ομάδα Λάρκιν εναντίον Ομάδας Βέσελι σε... Bucket Challenge

Η EuroLeague θέλησε να βοηθήσει τον κόσμο να διασκεδάσει και ζήτησε από τους Λάρκιν και Βέσελι να φτιάξουν δύο ομάδες για να διαγωνιστούν σε σουτ από το σπίτι τους.

Με την σεζόν 2019/20 να διακόπτεται και επίσημα από την EuroLeague, η διοργανώτρια αρχή θέλησε να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον του κόσμου. Στην λογική αυτή λοιπόν, δημιούργησε το Bucket Challenge, ακολουθώντας την λογική του ΝΒΑ, που πριν ένα μήνα είχε οργανώσει διαγωνισμό H-O-R-S-E.

Στον διαγωνισμό της EuroLeague λοιπόν, θα αναμετρηθούν δύο ομάδες: Η Team Shane με αρχηγό τον Σέιν Λάρκιν (Εφές) και συμπαίκτες τους Μπίλι Μπαρόν (Ερυθρός Αστέρας), Όστιν Χόλινς (Ζενίτ), Άντονι Γκιλ (Χίμκι) και Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ), , και η Team Jan με αρχηγό τον Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε) και συμπαίκτες τους Νεμάνια Νέντοβιτς (Αρμάνι Μιλάνο, Πέτερι Κόπονεν (Μπάγερν), Νιλε Γκίφι (Άλμπα) και Μπροκ Μότουμ (Βαλένθια).

Οι κανόνες είναι απλοί: Θα διεξαχθούν πέντε γύροι, όπου σε κάθε γύρο θα διαγωνίζεται ένας παίκτες από κάθε ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να έχουν μία μικρή μπασκέτα σπίτι τους και να επιχειρήσουν 15 σουτ σε αυτή, 12 με κανονικό τρόπο (παίρνοντας ένα πόντο για κάθε εύστοχο σουτ) και τρία σουτάροντας πίσω από την πλάτη (παίρνοντας τρεις πόντους για κάθε εύστοχο σουτ). Νικητής είναι αυτός που θα ευστοχήσει στα περισσότερα σουτ και νικήτρια ομάδα αυτή που κέρδισε τους περισσότερους γύρους.

Η αρχή μάλιστα έγινε, με τον Γκιλ της Team Shane να επικρατεί με 8-7 του Μότουμ της Team Jan, σε περιγραφή Τζο Αρλάουκας.

Δείτε το VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ