EUROLEAGUE

EuroLeague: Με Ζάλγκιρις ο Παναθηναϊκός, με Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός

EuroLeague: Με Ζάλγκιρις ο Παναθηναϊκός, με Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Τις κληρώσεις στα δύο τουρνουά της preseason που θα γίνουν στο Κάουνας και τη Βαλένθια με την παρουσία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα ανακοίνωσε η EuroLeague.

Τις κληρώσεις στα δύο preseason tours ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (28/8) η EuroLeague. Το πρώτο τουρνουά θα γίνει 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Κάουνας με τη συμμετοχή της Ζάλγκιρις, του Παναθηναϊκού, της Άλμπα Βερολίνου και της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί στη Βαλένθια στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας, της Μπάγερν Μονάχου, της Βιλερμπάν και του Ολυμπιακού.

Τα δύο τουρνουά θα έχουν τη μορφή Final Four, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τη Ζάλγκιρις (με την παρουσία κόσμου) στις 19:00 και την Άλμπα Βερολίνου να περιμένει την Αρμάνι Μιλάνο. Λίγες μέρες μετά, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Βιλερμπάν στις 18:30 και η Βαλένθια με τη Μπάγερν Μονάχου. Οι νικητές θα προκρίνονται στον τελικό, που θα γίνεται την αμέσως επόμενη ημέρα. Και τα δύο τουρνουά θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ