EUROLEAGUE

EuroLeague: Με Μπαρτζώκα το πρώτο σεμινάριο της Ένωσης προπονητών

EuroLeague: Με Μπαρτζώκα το πρώτο σεμινάριο της Ένωσης προπονητών

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας από τους προπονητές που θα μιλήσουν στο πρώτο σεμινάριο προπονητών της EuroLeague, που θα διεξαχθεί στις 4-7 Ιουλίου.

Ο ρόλος του "Euroleague Head Coaches Board", της Ένωσης προπονητών της EuroLeague , έχει ως στόχο την επιμόρφωση των νέων προπονητών και σιγά σιγά αναλαμβάνει δράση. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (11/6), από τις 4 έως 7 Ιουλίου θα γίνει το πρώτο σεμινάριο προπονητών στην Μπανταλόνα και θα έχει καλεσμένους μερικούς από τους σπουδαιότερους προπονητές της λίγκας, συμπεριλαμβανομένου και ενός Έλληνα, του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η Ένωση προπονητών Ευρωλίγκας είναι εδώ και μερικούς μήνες, πραγματικότητα και είναι έτοιμη για την πρώτη σπουδαία δράση της, που εν προκειμένω αφορά την διάδοση της γνώσης και την εκπαίδευση νέων προπονητών.

Ο ρόλος του "Euroleague Head Coaches Board", όπως ανέλυσαν ο πρόεδρος Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο αντιπρόεδρος, Πάμπλο Λάσο και οι Νέβεν Σπάχια, Τσάβι Πασκουάλ, Άχμετ Τσάκι στην παρουσίαση του, θα είναι σύνθετος και θα έχει βασικό άξονα την υποστήριξη και προστασία των προπονητών, αλλά και την επιμόρφωση τους.

Στο πλαίσιο της δεύτερης δράσης, η Ένωση προπονητών Ευρωλίγκας, οργανώνει από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, το 1ο σεμινάριο προπονητών στη Μπανταλόνα. Πρόκειται για ένα "All Star" σεμινάριο προπονητικής, όπου θα διδάξουν επτά εκ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης.

Οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Πάμπλο Λάσο, Έτορε Μεσίνα, Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Μπαρτζώκας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νέβεν Σπάχια θα μοιραστούν τη γνώση και τις εμπειρίες τους για το μπάσκετ στο σεμινάριο που θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής:

Πέμπτη 4/7

(14:00-17:00): Έτορε Μεσίνα

Παρασκευή 5/7

(11:00-14:00): Τσάβι Πασκουάλ

(15:00-18:00): Νέβεν Σπάχια

Σάββατο 6/7

(11:00-14:00): Γιώργος Μπαρτζώκας

(15:00-18:00): Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Κυριακή 7/7

(11:00-14:00): Πάμπλο Λάσο

(15:00-18:00): Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Για δήλωση συμμετοχής στο σπουδαίο σεμινάριο, που όμοιο του δεν έχει πραγματοποιηθεί και θα έχει την βεβαίωση της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκας, η οποία συνεργάζεται για αυτό event με την Ένωση Ισπανών Προπονητών, τη Μπανταλόνα και την Hudl, υπάρχει φόρμα στο επίσημο site του «Euroleague Head Coaches Board»: https://headcoaches.org/".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ