EUROLEAGUE

EuroLeague: Ξεκινούν οι προημιτελικοί

EuroLeague: Ξεκινούν οι προημιτελικοί

Η EuroLeague μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, με τα προημιτελικά της διοργάνωσης να ξεκινούν σήμερα (16/4) με τους αγώνες ΤΣΣΚΑ - Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις.

Με το βλέμμα στο Final Four της Βιτόρια, ξεκινούν σήμερα (16/4) τα προημιτελικά της EuroLeague με δύο αγώνες, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία των προημιτελικών, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπασκόνια (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε μία επανάληψη της σειράς της σεζόν 2016/17. Τότε οι Ρώσοι είχαν προκριθεί με 3-0 νίκες, ωστόσο η πρόκρισή τους είχε έρθει πολύ πιο δύσκολα από ότι φάνηκε, αφού οι Βάσκοι είχαν ζορίσει πολύ την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και στα τρία παιχνίδια της σειράς.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την φορμαρισμένη Ζάλγκιρις (20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr). Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτή την σειρά, ενώ πήρε τη νίκη και στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου. Η Ζάλγκιρις ωστόσο δεν είναι η ομάδα που ήταν στο ξεκίνημα της χρονιάς, αφού έκλεισε την κανονική περίοδο με έξι σερί νίκες και μοιάζει πιο απειλητική από ποτέ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ