EUROLEAGUE

Euroleague: Και επίσημα στην Κολωνία το Final Four του 2021

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Lanxess Arena της Κολωνίας θα φιλοξενηθεί το Final Four της Euroleague το 2021, όπως ανακοίνωσε η Euroleague Basketball.

Η έκρηξη του κορονοϊού είχε υπάρξει αιτία για την διακοπή της Euroleague για τη σεζόν 2019-20. Αν και πρόθεση των ανθρώπων της διοργάνωσης ήταν να συνεχιστούν οι αγώνες και να υπάρξει τελικός νικητής, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα την ακύρωση του Final Four στην Κολωνία.

Έτσι, η Euroleague ανακοίνωσε σήμερα (7/9) πως το Final Four του 2021 θα διεξαχθεί στη γερμανική πόλη και συγκεκριμένα στην 19.500 θέσεων, Lanxess Arena.

Αναφορικά με την εκ νέου ανάθεση της διοργάνωσης του Final Four στην Κολωνία, ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε: " Με τον ίδιο τρόπο που τιμήσαμε τις βλέψεις των ομάδων των οποίων οι σεζόν διακόπηκαν την περασμένη άνοιξη, ήμασταν εξίσου αποφασισμένοι να φέρουμε το Final Four στην Κολωνία για τους ίδιους λόγους που μας οδήγησαν στην αρχική μας επιλογή."

Η Κολωνία θα γίνει η τέταρτη πόλη που θα διοργανώσει το Final Four της διοργάνωσης, μετά την Πράγα (2006), το Παρίσι (2010) και το Λονδίνο (2013) και η δεύτερη γερμανική μετά το Βερολίνο (2009 και 2016).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ