EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Ζάλγκιρις έκανε το κορυφαίο hustle play της δεκαετίας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Θέαμα δεν είναι μόνο οι ασίστ και τα καρφώματα, αλλά και οι εντυπωσιακές άμυνες. Η EuroLeague παρουσίασε το Top 20 των κορυφαίων hustle plays της δεκαετίας, με τη Ζάλγκιρις να βρίσκεται στην κορυφή.

Το hustle play ορίζεται -σε ελεύθερη μετάφραση- ως η διεκδίκηση μιας κατοχής μεταξύ και περιλαμβάνει, ως επί το πλείστον, μονομαχίες μεταξύ παικτών, βουτιές και υπερπροσπάθεια για να εξασφαλιστεί ακόμη μία μπάλα. Η EuroLeague παρουσίασε τις είκοσι (20) καλύτερες τέτοιες φάσεις από την περασμένη δεκαετία, στην οποία περιλαμβάνονται τρία παραδείγματα από τον Παναθηναϊκό (ΝτεΣον Τόμας, Στράτος Περπέρογλου) και τον Ολυμπιακό (Ματ Λοτζέσκι).

Στην κορυφή βρίσκεται η Ζάλγκιρις, με τον Παούλιους Γιανκούνας και τον Αρτούρας Μιλάκνις να σώζουν μια σχεδόν χαμένη κατοχή, που εν τέλει έφερε το εντυπωσιακό κάρφωμα του Τζέιμς Άντερσον, σε ένα κλειστό παιχνίδι της λιθουανικής ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ