EUROLEAGUE

Λαμόνικα για την επίθεση: "Παντού υπάρχουν ηλίθιοι"

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουίτζι Λαμόνικα και ο Έμιν Μόγκουλκοτς μίλησαν για την επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (21/2), μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπαρτσελόνα. "Οι ηλίθιοι υπάρχουν παντού" τόνισε ο πρώτος, που χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Η επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (21/2) οι τρεις διαιτητές του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο της EuroLeague, αλλά συλλήβδην του αθλητικού κόσμου. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε να καταδικάσει όσα έγιναν, ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε έξαλλος για το γεγονός, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2) ήρθαν οι πρώτες τοποθετήσεις από τον Λουίτζι Λαμόνικα και τον Έμιν Μόγκουλκοτς, που βρίσκονταν στο ταξί.

Ο πρώτος, που χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί σε νοσοκομείο το βράδυ, εξήγησε στη Gazzetta dello Sport πως " οι ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Είμαι καλά. Χτύπησα στο πηγούνι και το χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω το επόμενο παιχνίδι".

Ενώ ο δεύτερος ανέφερε στην Tivibuspor πώς έγιναν όλα στη Λεωφόρο Κηφισίας. " Χτύπησαν το αριστερό πίσω παράθυρο αρκετές φορές, έσπασαν το τζάμι και κάποια κομμάτια από το γυαλί, χτύπησαν τον Λουίτζι στο πρόσωπο. Δεν υπήρχαν πινακίδες στη μηχανή αυτών που μας επιτέθηκαν. Φορούσαν μάσκες στο πρόσωπο, οπότε δεν μπορούσαμε να τους δούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ